BADKAMERMEUBEL: Creëer een individuele oase van welzijn 2021

BADKAMERMEUBEL

BADKAMERMEUBEL KOPEN: TIPS EN INSPIRATIE

Het badkamermeubel is één van de meest gebruikte meubels in de badkamer. Om er elke dag opnieuw van te genieten, kies je best voor een comfortabel model dat voldoet aan al je eisen. Deze tips helpen je alvast op weg bij het kopen van een nieuw badkamermeubel.

Badkamermeubel kopen creëer een individuele oase van welzijn met deze tips. De badkamer heeft de laatste jaren aan belang gewonnen op het gebied van inrichting en feel-good factor. De redenen hiervoor liggen voor de hand, want elke dag begint en eindigt in de badkamer. In Duitsland brengen mensen gemiddeld een uur per dag door op gemiddeld acht vierkante meter.

Zelfs de kleinste badkamer kan visueel en functioneel ‘opgefrist’ worden met huiselijke oplossingen: In ons assortiment vindt u een aantrekkelijke selectie van betaalbare badkamermeubelen die het bekijken waard zijn. Er zijn verschillende ontwerpen en stijlen om uit te kiezen, met grote nadruk op functionaliteit in alle beschikbare badkamermeubels. Gebruik onze tips om de badkamer zo functioneel mogelijk te maken.

BADKAMERMEUBEL
BADKAMERMEUBEL

Badkamermeubilair bij onlinebadderen

Hier vindt u betaalbare badkamermeubilair online en in een grote selectie, waarmee u geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van uiterlijk en functionaliteit. U verhuist naar een nieuwe woning of u wilt uw badkamer helemaal vernieuwen?

Met onze betaalbare badkamermeubels uit deze categorie kunt u een individuele feel-good flair realiseren. Bekijk de subcategorieën en ontdek uw persoonlijke favorieten. Met badkamerprogramma’s, zoals onze tijdloze klassieker Amanda in het wit, kunt u uw badkamer stijlvol en uniform inrichten met moderne badkamermeubels. Met badkamerprogramma’s zorgt u zo voor een harmonieuze inrichtingsstijl vanuit één enkele mal in de badkamer.

Natuurlijk kunt u naast scherp geprijsde badkamermeubelsets ook individuele badkamermeubels zoals wandkasten, ladenkasten, badmeubels, hoge kasten, spiegels en spiegelkasten met een paar klikken bestellen. Met moderne spiegellampen kunt u specifieke accenten zetten en uw nieuwe badkamer in een aangenaam licht baden.

Welk meubilair is absoluut noodzakelijk?

Sommige badkamermeubels zijn functioneel gezien onmisbaar. Vooral in kleine ruimtes is het belangrijk om structuur en orde aan te brengen. Als dit niet het geval is, zien kleine kamers er nog kleiner uit en zal het zeker niet mogelijk zijn om te genieten van een uitnodigende sfeer. Een badkamer zonder meubels ziet er ook koud en ongenaakbaar uit, zeker als deze alleen met witte tegels is uitgerust. Voor het opbergen van dagelijks gebruikt onderhoudsgereedschap en van hygiëneproducten, schoonmaakmiddelen en handdoeken zijn de volgende badkamermeubels onmisbaar:

Spiegelkast of spiegel om op te hangen
Onderkast (ijdelheidseenheden of wastafels)
Wandkasten
Voor grotere badkamers die iets meer vloerruimte hebben, raden wij ook de volgende badkamermeubels aan:
Hoge kasten
Ladenkasten

Moderne badkamer: dit zijn de huidige trends

In het algemeen is er de laatste jaren een duidelijke trend om de badkamer te transformeren van een puur functionele ruimte (‘natte ruimte’) naar een uitnodigende wellness-oase in steeds meer huishoudens. Moderne badkamermeubels leveren een merkbare bijdrage aan de huiselijkheid, want ze zorgen voor visuele en functionele accenten in de ruimte. Onze huidige collectie badkamermeubilair laat zien dat het niet meer alleen in klassiek wit hoeft te zijn. Warme houttinten zijn in de mode en kostbare houtsoorten zoals teakhout kunnen voor een bijzondere flair zorgen.

Al met al winnen natuurlijke materialen terrein in de badkamer, waarbij massief hout indruk maakt in termen van duurzame robuustheid. Tegels in terracotta-look of kleurrijke mozaïektegels kunnen een badkamer een mediterrane of zelfs oosterse flair geven. In overeenstemming met de lage prijzen van de hier verkrijgbare badkamermeubelen is een gereduceerd design in de badkamer gevraagd in plaats van het vegen van extravagantie.

Steeds meer mensen willen de badkamer gebruiken als een plek van rust. In dit opzicht helpen minimalistische ontwerpen die zijn ontworpen voor functionaliteit om snel alles bij de hand te hebben in het hectische leven van alledag. De badkamermeubels uit de hier gepresenteerde collectie bewijzen in één oogopslag dat design zeer aantrekkelijk en individueel tegelijk kan zijn.

Geniet van wellness in de badkamer met het juiste meubilair

Als u de badkamer wilt omtoveren tot een wellness oase, moet u belang hechten aan een samenhangend inrichtingsconcept. U kunt dit hier bereiken met onze badkamer sets. Om een kleine badkamer groter te laten lijken, is een lichtgekleurd meubel aan te bevelen. Voor de wellnessfactor speelt de eerste indruk een doorslaggevende rol: de opbergruimte moet zo worden gebruikt dat, indien mogelijk, geen objecten die rondslingeren de algemene indruk verstoren. Om met meubels in de badkamer een individueel aantrekkelijk wellnesskarakter op te roepen, moet u belang hechten aan decoratieve elementen. In combinatie met aantrekkelijke verlichting kunnen deze ook het nieuwe badkamermeubilair in het juiste licht zetten.

Badkamermeubel creëert opbergruimte: orde voor welzijn

U heeft nieuw meubilair in de badkamer geplaatst en niets stoort de kamer? Nu kunt u zien wat een belangrijke functionele taak badkamermeubels vervullen. Hoge en lage kasten en ladekasten zorgen ervoor dat alles zijn plaats vindt. Gespiegelde kasten houden alledaagse voorwerpen veilig en binnen handbereik.

Als u niet genoeg ruimte heeft in de spiegelkast voor al uw toiletartikelen, kunt u ook lades gebruiken in een badmeubel of in een extra hoge kast. Wandkasten zijn een ideale oplossing in kleine ruimtes, waardoor u de ruimte bovenin de kamer en het vloeroppervlak eronder kunt gebruiken.

Stijlen en mogelijke combinaties in de badkamer

In principe krijgt u met sets of onze uitgekiende badkamerprogramma’s een aantrekkelijke stijl uit een enkele mal. Natuurlijk staat niets u in de weg om vrijelijk badkamermeubels te combineren en een zeer individueel inrichtingsconcept te creëren met een verandering van stijl. Om de badkamer als geheel huiselijker te laten lijken en niet alleen een functionele ruimte, zijn geselecteerde elementen in retrostijl geschikt voor een bijzondere flair met charmante nostalgie.

Met houten meubels breng je een natuurlijke flair in de zin van de landhuisstijl in elke badkamer, zodat zelfs witte tegels niet meer saai hoeven te lijken als contrast. Met lichtgekleurde badkamermeubels in combinatie met mediterrane tegels kunt u een zorgeloos design in de badkamer bereiken, dat aan vakantie doet denken en zo het begin van de dag gemakkelijker kan maken.

U kunt uw creativiteit de vrije loop laten als het gaat om de mogelijke combinaties in de badkamer: wat u leuk vindt is mooi en modern! Als tip of inspiratie kunt u een kijkje nemen in onze badkamerprogramma’s: In veel gevallen is de titel alleen al het programma en laat het u zien waar de reis u qua inrichting kan brengen.

HOOGTE VAN HET BADKAMERMEUBEL

De ideale hoogte van een badkamermeubel wordt gemeten vanaf de grond tot het laagste punt in de wasbak en schommelt rond de 70 cm. De hoogte van je werkblad is dus afhankelijk of je werkt met een opbouw of inbouw wasbak. Uit ergonomisch standpunt zijn ingebouwde wasbakken beter omdat het werkblad dan een hoogte heeft van 80 à 90 cm. Ook op gebied van onderhoud is een ingebouwde wasbak beter.

De verzorgingstip meubels

Wilt u uw badkamer moderniseren en er lang goed uit laten zien? Dan moet u bij de aankoop van badkamermeubilair op zoek gaan naar onderhoudsvriendelijke en robuuste oppervlakken. Het ligt in de aard van de dingen dat badkamermeubels elke dag worden blootgesteld aan vocht. Een speciale coating kan ervoor zorgen dat waterparels eraf gaan, zodat er geen lelijke kalkresten zichtbaar zijn. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen om de oppervlakken niet te beschadigen of de natuurlijke glans op geen enkele manier te beïnvloeden.

Al onze badkamermeubilair zijn zonder verzendkosten

U heeft genoeg inspiratie gekregen en wilt van uw badkamer een uitnodigende wellness-oase maken? Met badkamermeubels uit deze selectie kunt u genieten van veelzijdige mogelijkheden voor een individuele inrichtingsstijl. Koop uw nieuwe badkamermeubilair stressvrij en tijdbesparend online, zonder enig risico. Bij badderenonline.nl kunt u op rekening badkamermeubilair kopen, zonder verzendkosten! Informatie over de levertijden, zie elke badkamermeubel of -set. De expediteur neemt contact met u op om een datum af te spreken.

BADKAMERMEUBEL2

CHECKLIST BADKAMERMEUBEL KOPEN

Klaar om winkels af te schuimen en badkamermeubels te keuren? Met dit lijstje voorkom je onaangename verrassingen en hoef je niet meer naar huis te rijden om dingen te controleren.

  • Komen de openingen voor afvoerleidingen en aanvoerbuizen overeen met de situatie in je badkamer?
  • Kan je muur het badkamermeubel houden of moet je kiezen voor een staand model?
  • Is de hoogte van het meubel comfortabel wanneer je kiest voor een staand model?
  • Kijk naar de afstand tussen het kraangat en de start van de lavabo. Voor een praktisch gebruik moet je kraan minstens 10 centimeter over de lavabo uitmonden.
  • Bestaan de scharnieren en schuifsystemen uit kunststof of ijzer? Kunststof zal sneller slijtage vertonen.
  • Heb je voldoende plaats voor handdoeken of is er nood aan een bijpassende kolomkast?
BADKAMERMEUBEL